سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در این نوشتار درباره اطلاعات مختلفی مانند مشخصات، مزایا و معایب، نحوه‌ی ساخت و اجرا، انواع و کاربرد سقف عرشه فولادی صحبت کردیم و تلاش بر این شد تا شما را با این محصول بیشتر آشنا کنیم.

۴. نصب عرشه: پس از نصب تیرها، عرشه‌های فولادی روی تیرها قرار می‌گیرند. در این مرحله، پیچ و مهره‌ها برای اتصال عرشه‌ها به تیرها استفاده می‌شوند.

سقف نیز یکی از اجزای ساختمان است که تاثیر چشم‌گیری بر روی وزن نهایی آن دارد بنابراین با استفاده از سقف سبک‌وزن عرشه فولادی می‌توان وزن نهایی ساختمان را کاهش داد تا در برابر زلزله آسیب جدی به آن وارد نگردد. سایر ویژگی‌ها و مزایای این نوع سقف ساختمانی را در بخش دوم این مقاله مورد بررسی قرار خواهیم داد. جهت دریافت با ما در ارتباط باشید.

هدف از طراحی آن نیز تحمل بارهای وارده از نظر ساختاری و نیز ایجاد غشایی برای بام است که با حفظ اهداف معماری و کنترل هزینه انجام می‌شود.

پس از مدتی مهندسین سازه با اجرای تمهیداتی به این نتیجه رسیدند که برای ایجاد درگیری کامل بین بتن و عرشه, پس از مرحله ی گیرش بتن از این عرشه ها به عنوان نقش سازه ای بصورت مرکب در مراحل بهره برداری استفاده کنند.

قیمت سقف عرشه فولادی با توجه به پروسه ساخت و مواد به‌‌کاررفته در آن متفاوت است. برای اطلاع از قیمت عرشه فولادی می‌توانید به سایت‌های معتبری مانند آیرومارت مراجعه کنید.

سقف عرشه فولادی از چهار جز اصلی ورق گالوانیزه ذوزنقه ای (موجدار)، گل میخ (برشگیر)، آرماتور (میلگرد) و بتن تشکیل می‌شود.

برش گیر که با نام گل‌میخ هم شناخته می‌شوند به منظور انتقال نیروی برشی از دال بتنی به تیرچه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این کار به جهت افزایش استقامت و مقاومت ورقه‌های فولادی صورت گرفته و از نقاط قوت این نوع سقف به شمار می‌رود.

۱. طراحی سازه: در ابتدا، سازه سقف عرشه فولادی توسط یک مهندس محاسباتی طراحی می‌شود. در این مرحله، ابعاد عرشه، تیرها و ستون‌ها مشخص می‌شود.

بال پایینی: مولفه‌های افقی سطح پایینی ورق (بخش تو رفتگی)

قیمت سقف عرشه فولادی همیشه در نوسان است و به‌علت پرکاربرد بودن آن یکی از موارد قابل توجه و سقف عرشه فولادی پیگیری فعالان ساخت‌و‌ساز است.

در سقفهای مرکب عرشه فولادی، ورق فولادی گالوانیزه ذوزنقه ای آجدار، علاوه بر اینکه المان کششی محسوب می گردد به عنوان تاوه (قالب) ماندگار در سقف باقی مانده و علاوه بر زیبایی در زیر سقف، باعث افزایش فواصل تیر فرعی تا ۴ متر بدون نیاز به جک زنی و شمع گذاری می باشد.

صرف نظر از تسطیح بتن با روش همیشگی تخته ماله ، امکان پرداخت نسبی بتن با کیفیتی بسیار بالاتر نسبت به تخته ماله توسط ماله پروانه نیز وجود دارد . عملیات تسطیح با ماله پروانه به دو صورت انجام می گردد :

میلگردهای بالایی در آرماتوربندی سقف عرشه فولادی وظیفه تقویت مقاومت فشاری و میلگردهای پایینی (بخش قعر با تورفتگی ورق) وظیفه تقویت مقاومت کششی بتن را بر عهده دارند.

Report this page